Guri Shiro Miso Beyaz Soya Ezmesi
Ürün Özellikleri :
Beyaz miso, kırmızı miso'ya göre daha tatlısımsı ve yumuşak lezzete sahip, daha az tuzlu, kısa süre fermente edilen bir miso çeşididir.
Soslarda, çorbalarda ve yemeklerde lezzet verici olarak kullanılır.
Yemeklere tuzlu bir aroma katar.Japon mutfağında çok önemli bir yere sahiptir.
Beyaz (Shiro Miso) ve kırmızı (Aka Miso) olmak üzere iki çeşit miso vardır.
Aka Miso lezzet olarak Shiro Miso'ya göre daha tuzlu ve daha yoğun bir aromaya sahiptir.
Miso tam bir protein kaynağıdır, temel aminoasitleri içerir.
B vitaminlerinin iyi bir kaynağıdır, sindirim sistemimizdeki faydalı probiyotikleri destekler ve sindirim sıvılarını artırarak daha etkin bir sindirim sağlar.
İçindekiler : Su, soya fasulyesi, pirinç maltı, tuz, etil alkol, riboflavin(Ebitkisel kaynaklı E101)
Alkol içerir.
Yemek ve Sos Tarifleri :
Guri Shiro Miso Beyaz Soya Ezmesi ve diğer malzemeler kullanarak hazırlayabileceğiniz birbirinden farklı tarifleri bulabileceğiniz yazılar için bloğumuzu ziyaret edebilirsiniz.